Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Урожай той, що у коморі


06.08.2021

Вшановувати хліборобів по закінченні жнив – добра традиція, яку в агрофірмі ім. Горького, що у Новомосковському районі, Дніпропетровської області, свято дотримуються. За непростих погодніх умов тут завершили збирання ранніх зернових з площі 1582 га при середній урожайності 49,4 ц/га, в тому числі пшениці – 58,2 ц/га, гороху - 30 ц/га, ярового ячменю – 41 ц/га, озимого ріпаку – 31,4 ц/га.
«Коли  обмолочені всі поля та засипані останні зернини в комори, можна підбивати підсумки», – наголосив директор Микола Бочкар. – Важливо пам’ятати, що турбота про хліб насущний рівнозначна турботі про країну». 
Голова Всеукраїнської профспілки працівників харчової, переробної промисловості та суміжних галузей Анатолій Білик, якого добре знають у Новомосковському районі, у Дніпропетровській області та в Україні,  щиро подякував селянам за працю та нагородив дипломами кращих працівників господарства. Він закликав хліборобів дбати про землю і сподіватися на кращу долю.
А самодіяльні митці підготували селянам концерт. Лунали українські пісні, українські танці. На сцену вийшли навіть маленькі артисти, аби привітати своїх батьків із завершенням жнив. Отож життя продовжується!
На знімку: хліб-сіль – голові Всеукраїнської профспілки працівників харчової, переробної промисловості та суміжних галузей Анатолію Білику. У свій час  він працював головою Новомосковської райдержадміністрації, заступником голови Дніпропетровської облради, обирався депутатом обласної ради. Народний депутат України 3-го скликання.
Після закінчення каденції депутата Верховної Ради був директором СТОВ «Злагода», першим заступником голови правління ДАК «Хліб України», начальником Головної державної інспекції з карантину рослин України. Ось така багата біографія людини, яка присвятила своє життя служінню державі та людям.