Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Вдячний «Сільським новинам» за допомогу в отриманні земельного паю


11.12.2014

Доброго здоров’я, шановні працівники редакції «Сільських новин»! Щиро вдячний вам за допомогу у відстоюванні моїх прав на землю. На момент розпаювання землі я трудився у колгоспі «Зоря» Царичанського району, але потім перейшов у сусідній «Прогрес», де ще були різні роботи. Та у 2000-му році разом з усіма колгоспниками сертифікат на пай не отримав - коли звернувся до Царичанського райвідділу земельних ресурсів, то там показали «Протокол загальних зборів колгоспу «Зоря». В ньому було написано, що мій сертифікат разом із сертифікатами близько півтора десятка людей, які на сезон приїжджали до нас як будівельники з Дніпродзержинська тощо, визначені як «не витребувані». Тому, мовляв, і не можуть видати. І порадили мені піти до суду, але й там не допомогли. Вже й не знав, де шукати правду…

І тоді восени ц. р. я звернувся до редакції «Сільських новин». За вашою порадою поїхав до Царичанської райдержадміністрації, де побував на прийомі у в. о. голови Тетяни Смірнової. Вона одразу викликала начальника юридичного відділу Олександра Бондаря, і той повідомив, що мій сертифікат за №103 знаходиться в них. Мені його одразу і видали. А після звернення до Зорянської сільської ради рішенням сесії із земель резерву на полі біля каналу «Дніпро-Донбас» вже виділили землю і повідомили, хто її орендує. Сподіваюсь, укладання договору оренди та виготовлення державного акту не будуть проблемними.

Приємно зворушений усім і вдячний «Сільським новинам» за належну допомогу! І надалі міцно стійте на охороні прав звичайних людей.

Володимир КРЮЧКОВ, пенсіонер, с. Могилів-2 Царичанського району.

Дніпропетровська область.