Поточний № 4 (1431)

27.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Весняне срібло «Дніпра»


22.05.2014

Команда «Дніпро» на чолі з іспанським тренером Хуанде Рамосом завоювала у минулу неділю довгоочікувані срібні медалі. В останньому матчі туру дніпряни вдома перемогли донецький «Металург» з рахунком 3:1. У господарів поля відзначились бразильці - двома голами Джуліано та Матеус.

Цей сезон був фінішним для Хуанде Рамоса. Чотири роки тому він обіцяв, що «Дніпро» у 2014 році стане чемпіоном. І ці слова могли б стати пророчими, адже «Дніпро» саме у цьому році двічі перемагав донецький «Шахтар», який, до речі, знову став чемпіоном. І аби не прикрі поразки наприкінці сезону від «Ворскли» та «Карпат», всі ми були б свідками золотого матчу між «Шахтарем» та «Дніпром». Але ми повинні дякувати і за цей досить високий командний успіх, який дозволить «Дніпру» спробувати пробитись у груповий турнір Ліги Чемпіонів, пройшовши кваліфікацію з чотирьох матчів.
Контракт іспанського тренера завершується 30 червня, і важливо, чи залишиться Рамос працювати і надалі в «Дніпрі» чи віддасть перевагу більш сонячній країні, оскільки, за інформацією ЗМІ, він є одним з головних кандидатів на посаду керманича збірної Греції.
Відомо лише, що власник «Дніпра» Ігор Коломойський уже зустрічався з Хуанде Рамосом стосовно продовження контракту. Іспанець взяв паузу, аби прийняти остаточне рішення.
«Вважаю, що Хуанде Рамос - дуже висококваліфікований тренер. Він добився реального великого результату», - наголосив Ігор Коломойський.
Редакція «Сільських новин» щиро вітає команду «Дніпро», усіх її уболівальників зі сріблом української першості та зичить вже у наступному році стати чемпіоном України та досягти високих результатів на європейській арені!

Олександр ПЕТРЕНКО, спортивний оглядач.