Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Ворожка із Залізниці


20.01.2011

ТАНЮ Деркач знайти у Залізниці нескладно. Поліщуки вже знають: якщо в село приїхала незнайома автівка, то до місцевої гадалки. І старі, і малі охоче покажуть, де живе їхня Таня. 
Ми особисто пересвідчилися, що жінка доволі точно та влучно визначає, «що було, що буде і чим серце заспокоїти». Заламіновані карти гадалки лягали віялом та розповідали своїй господині усі подробиці, які нам хотілося б приховати чи викреслити із життя. Як справжній психолог, Таня делікатно зчитувала інформацію про минуле і не менш тактовно прогнозувала майбутнє. Наше спілкування раз у раз переривали телефонні дзвінки. На три мобілки надзвонювали якщо не вдячні відвідувачі, то друзі з-за кордону.
- Не маю права відмовляти людям, - мило усміхаючись, виправдовувалася жінка. - Раптом саме у цю хвилину хтось потребує моєї допомоги?
А почалося все із пророцтва... циганки. Ще в дитинстві дівчинку перепинила стара ворожка і сказала: «Ти в родині - сьома дитина. Маєш дар ясновидиці, але він відкриється пізніше». Так і сталося. Але циганка, напевно, пожаліла тоді дитину. Бо не сказала, що Таню чекають проблеми зі здоров’ям та інвалідність, зрада коханого і доля самотньої мами.
- Моя бабуся вміла замовляти кров, знімати порчу. Ті знання передалися мені, але я про це не знала. І тільки коли потрапила до лікарні з апендицитом, помітила: бачу те, чого не бачать інші.Хоч одягай темні окуляри!
Таня мріяла про Київ, тим паче мала реальну можливість заробляти собі на прожиття. На перших початках могла пожити у вдячних клієнтів. Та їй судилося повернутися в рідну Залізницю. Тут зустріла кохання, заручилася, але... Доля склалася так, що жінка сама виховує сина. Олежик - третьокласник, мамина відрада і надія. У всьому допомагає, масажує хвору ногу. «Він мав народитися дівчиною, - жартує щаслива мама. - Бо надто вразливий і ніжний, за все переживає».
Діагноз, який встановили Тані лікарі, - «ревматоїдний поліартрит». Спочатку була друга група інвалідності, а віднедавна - перша. Чотирирічною дівчинкою вона зазнала серйозної травми ноги. Тоді ніхто не надав цьому значення. Таня бігала разом із ровесниками у школу, після десятирічки здобула економічну освіту, планувала працювати за фахом. Тільки з часом зрозуміла, що долю конем не об’їдеш. «Моє призначення - розказувати людям про їхні проблеми, їхнє майбуття. І я це робитиму до кінця життя», - саме в цьому вбачає жінка своє покликання.
- У кожного з нас бувають темні смуги. А доведена до відчаю людина не здатна контролювати емоції та вчинки. Тому я намагаюся допомогти, розрадити, підказати вихід, - ділиться професійними таємницями ворожка. - Мені телефонують українські заробітчани з Португалії, Іспанії, Польщі, просять поради. Нікому не відмовляю. Часто запитують, чи гадаю я у піст і великі свята. Відповідаю, що гріх - убити, обдурити, а передбачити і відвернути біду - не гріх. Буває, що хвилина визначає, житиме людина чи ні.
За словами ворожки, вона працює без графіка, тобто не обмежує прийом відвідувачів часовими рамками. Відпускає людину лише тоді, коли бачить, що гість заспокоївся і не накоїть дурниць. Не встановлює жінка і тарифів за свою роботу. «Ви можете прийти зі скоринкою хліба, і я вам не відмовлю», - каже господиня. Не береться допомагати Таня лише тим, хто захоплюється чорною магією.
- Їхні погані наміри завше вертаються бумерангом, - упевнена співрозмовниця. - І такі люди потім самі страждають. Я бачу таких відразу з порога.

Оксана ЮРКОВА. 
Волинська область.

ОДНІЙ жінці зупинила кров, що фонтанувала з вени. Через кілька днів зупинила кровотечу дівчинці, яка впала і розбила ніс. Підселили у нашу палату хвору жінку і не можуть встановити діагноз. Аналізи хороші, температури нема, а людина б’ється, наче у пропасниці! Я відразу побачила, що їй пороблено на смерть. І змогла врятувати дітям маму. Потім та жінка казала: це янголик спустився з неба, і повернув мене до життя, – пригадує вродлива ворожка.

ТЕТЯНА Деркач поділилася з нашими читачами рецептом оригінальної халви для діток. Отож, узяти в однакових пропорціях підсушені та перемелені горіхи, підсушену і змелену на кавомолці гречану крупу, гречаний мед. Усе ретельно вимішати, додати для аромату ванільний цукор. Викладати кульки на фольгу або картон. Зверху полити розтопленим шоколадом. Якщо ваші дітлахи їстимуть такі цукерки, у них не буде проблем з апетитом та пониженим рівнем гемоглобіну.
А тим, кому докучають болі у нирках, варто попити компот із... моркви. Морквину натерти, підсушити на підвіконні. Брати дві десертні ложки із чубком моркви і заливати літром окропу. Як настоїться, пити замість води.


 

Всього - 44


оля25.05.2019

як можна зв'язатись з пані Татьяною?


Руслан25.06.2019

Не можу одружитися?


Ольга18.02.2020

Хочу вийти заміж за кохану людину, чи можете мені допомогти?


Катя24.02.2021

Помер до гадалки


Оксана08.07.2022

Вдруге вийшла заміж. Чоловік після шлюбу став як не своїм. Не могла зрозуміти, що це таке. Став холодним і відчуженим. Мене не хотів і навіть спав окремо. Звернулася до ворожки. Вона сказала, що приворожений. Його колишня дівчина образилася, що він вибрав не її і зробила нав «отворот», а його до себе привязала. Але нічого не вийшло в неї завдяки ворожці Галині — мій коханий нарешті став таким як раніше, і про неї думати забув. Всім рекомендую рятувати свій шлюб якомога раніше. Дякую вам велике!


Марина22.07.2022

Дуже задоволена роботою ворожки Галини. Галина допоможе вирішити проблеми, пов’язані з матеріальним становищем, проаналізує відносини між подружжям, і при необхідності дасть рекомендації як налагодити мир і теплі відносини в родині. На цьому переконалась я сама і мої друзі,яким я щиро рекомендувала Галину. У моїй ситуації це була фінансова проблема,яку Галина за допомогою ворожінь та ритуалів вирішили. Дякуючи їй зараз у нас в сім‘ї все гаразд із грошима. 0 (93) 226 19 77


Ірина25.07.2022

Хочу висловити подяку ворожці Галині за допомогу у знятті вінця безшлюбності. До цього мені дуже важко виходило налагоджувати стосунки з чоловіками. Хоча дружили, спілкувалися, але, як свою половину, ніхто мене не розглядав. Після допомоги пані Галини, у мене ніби очі розплющилися, я почала інакше сприймати чоловіків, інакше спілкуватися з ними. Як результат, підвищена увага до мене з боку чоловіків. І через місяць, після опрацювання проблеми, я познайомилася з молодим чоловіком, з яким у


Олена26.07.2022

Дуже допомогла ворожка Галина. Зверталась із проблемами та невезінням. Все сталось раптово,наче якесь прокляття. Все почало рушились навколо мене. Галина сказала,що це порча . Дякуючи її допомозі та ритуалам,мені вдалось повернутись до нормального життя. Все помало почало ставати на свої місця. Дуже дякую та щиро рекомендую Галину 0 (93) 226 19 77


Марія Антонишин26.07.2022

Хочу розповісти свою історію. Вдруге вийшла заміж. Чоловік після шлюбу став як не своїм. Не могла зрозуміти, що це таке. Став холодним і відчуженим. Мене не хотів і навіть спав окремо. Звернулася до ворожки. Вона сказала, що приворожений. Його колишня дівчина зробила «відворот» від мене, а його до себе привязала. Але нічого не вийшло в неї завдяки ворожці Галині — мій коханий нарешті став таким як раніше, і про неї думати забув. Всім рекомендую рятувати свій шлюб якомога раніше. Дякую вам ве


Елеонора 26.07.2022

До ворожок я впринципі ніколи не зверталась і завжди ставилась скептично. Поки життя так би мовити не заставило. Син почав дуже сильно вживати алкоголь. Причому це сталось досить раптово. Я шукала допомогу звідусіль. Але допомогла мені із вирішенням цього тільки одна людина Галина. Я звернулась до неї не дуже то й вірила,якщо чесно. Але виходу вже не було. І її ворожіння,ритуали і примовки дійсно дали свій результат. Дякую дуже сильно за спасіння сина !!!! 0 (93) 226 19 77


Ольга Малишко26.07.2022

Моя історія для когось здасться банальною, але для мене на той час була жахлива. До кого я тільки не зверталася. Але допомогла мені лише одна людина,це Галина. Від мене пішов чоловік, пішов досить не красиво – пішов до моєї так званої подруги. А я залишилася з маленькою дитиною на руках! Я була в пеклі пів року, просила благала. Все було марно. Зверталася до трьох ворожок і нічого. Але той хто шукає той завжди знайде. Дівчатка, і я знайшла. Ворожить вона просто ульот! Наче книжку чи


Оксана Давиденко26.07.2022

Я ДАЮ КОНТАКТИ ДУЖЕ сильної ясновидячої, ворожки, яка дійсно має дар допомагати в особистих проблемах. Вона єдина людина ,яка сказала все детально та в дрібницях за мене та мою проблему. ЗМОГЛА ВІДНОВИТИ ВІДНОСИНИ З МОЇМ ЧОЛОВІКОМ І ПОВЕРНУЛА ЙОГО ДО МЕНЕ.СКАЗАЛА ВИЗНАЧЕНИЙ ТЕРМІН, за скільки часу його поверне. ТАК І СТАЛОСЬ.. ВОНА ДОПОМАГАЄ. Я НІКОГО ТУТ НЕ РЕКЛАМУЮ, а лише раджу, хто потребує. Пані ГАЛИНА,дуже ВАМ вдячна за допомогу. 0 (93) 226 19 77


Юлія26.07.2022

Мені дійсно дуже сподобалася ворожка Галина, за її відкритість, і за її чесність. Ворожка мудра, і поради дає слушні, хороші. Каже вона все в точку, робить різні обряди, мені робила, і реально допомогла, все сподобалося. . Коли мені необхідно зробити правильний вибір в житті, я завжди звертаюся до Галини. Людина яка готова прийняти і на особистий прийом що зараз рідкість і за номером телефону 0 (93) 226 19 77 Звертайтесь не пошкодуєте.


Маша26.07.2022

Звернулась з проханням до ворожки Галини розібратись з проблемами. В моїй сім’ї раптово всі почали вмирати, тато, мама, баба.... Пані Галина сказала, що є порча на моїй сімї і мені треба поїхати подалі від дому. Я переїхала жити в інше місто. Галина допомогла зняти мені порчу своїми ритуалами . Моє життя змінилось. Моїй душі стало легко. Дякую за допомогу! Дуже хороша людина. Рекомендую 0 (93) 226 19 77


Марина26.07.2022

Особисто до Галини я не їздила, зверталася до неї по телефону, але навіть так вона сповна відповіла мені, на всі питання, що мене цікавлять, з приводу роботи, сім'ю, дітей, допомогла знайти відповіді на ці питання, особисто у мене ні на хвилину не виникло сумніву з приводу її дару, особисто я дуже рекомендую цю людину. Дякуючи її порадам і рекомендації у житті все почало ставати на свої місця та налагоджуватись. Якщо комусь потрібна допомога,звертайтесь 0 (93) 226 19 77


Яна 26.07.2022

Доброго дня. Галина спасла мене. !!!! РЕКОМЕНДУЮ !!!!! У мене виникли серйозні проблеми із здоров‘ям,які не могла вирішити. Лікарі розводили руками і призначали одне і теж по колу ,а це лікування не давало жодних результатів. Звернулась до Галини,вона мене врятувала з того світу витягнула. Дівчатка,щиро рекомендую всім 0 (93) 226 19 77


Христина 26.07.2022

Доброго дня! Мені порекомендували пані Галину, яка відробляє , знімає порчу. І дійсно, вона виявилась дуже доброю і грамотною в тій справі , якою займається. Так все пояснює цікаво, говорить про проблему чітко без отих "у вас порча на смерть треба срочно знімати" Відробила не тільки те, що мене останні роки бентежило, а ще й сказала що було дуже багато років назад і що послужило тій моїй ситуації. Не знаю що ще сказати. ..але ця ворожка повертає до життя і надихає своїм позитивом. Зверталася я


Marta26.07.2022

Дуже вдячна за допомогу із фінансовими проблемами Галині. Дуже хороша і мудра людина. Дякуючи їй все почалось помалу ставати на свої місця,я результат відчувала після 3ього сеансу. Жінка має дар і вміє допомогти !!! Дуже вдячна Галині,залишаю контакти 0 (93) 226 19 77


Ярина26.07.2022

Рекомендую !!!!!!! Галина найкраща в своїй справі! Я зверталась багато до кого,але реальна допомога і результат є лише від її роботи. Жінка має дар. Дякую щиро. 0 (93) 226 19 77


Ксенія27.07.2022

Доброго дня. Зверталась до Галини із проблемами безсоння. Щось раптово сталось і я перестала вночі нормально спати. Спочатку часто прокидала,а згодом й взагалі заснути не могла. Це дуже виснажувало і не давало нормально жити. Постійна втома,стрес і нерви. Вже пила і заспокійливі різні ,і з лікарями радилась. І лише ворожка Галина мені змогла допомогти і всоїми ворожіннями і травами спасла мене. Дуже дякую їй за спокійний і міцний сон. Рекомендую 0 (93) 226 19 77


Юля Мартинюк28.07.2022

Дуже задоволена правдивістю ,все лише по суті! Велике щире вам спасибі і за підтримку і за те, що максимально допомагаєте знайти вихід із скрутної ситуації. Адже дуже мало таких людей, які не тільки роблять свою роботу чесно та ще й намагаються допомогти! Я бажаю вам всього найкращого, всіх благ, здоров'я, миру, щастя! Однозначно звертатимуся ще. І всім раджу! Галина 0 (93) 226 19 77


Ольга28.07.2022

Дуже задоволена роботою гадалки Галини. Все просто чудово, все чітко по справі, і найголовніше, правда, навіть такі нюанси про які знаю тільки я. Дякую величезне, я в захваті, всього Вам хорошого, а головне міцного здоров'я! Щиро рекомендую Галину 0 (93) 226 19 77


Аліна28.07.2022

Доброго дня. Зверталась до Галини із проблемами на роботі. Дуже сильно до мене начальник став придиратись,став прискіпливим і просто не давай спокою. Зарплата понизилась і на роботу я йшла просто як на каторгу. Бачити його не могла . Галина мені порекомендувала як себе повести,провела певний ритуал і все налагодилось. Дуже вдячна їй за допомогу 0 (93) 226 19 77


Лариса29.07.2022

Хочу виразити подяку людині,яка спасла мене від токсичних стосунків. Стосунки із чоловіком стали просто нестерпними,він просто отруював моє життя. Біля нього я наче в’яло на очах. Дякуючи Галині та її допомозі,я нарешті знайшла в собі сили закінчити це все. З її допомогою зараз я маю нові,світлі і сповнені любов’ю стосунки. Дякую дуже. 0 (93) 226 19 77


Юрій29.07.2022

Моя історія про те,як ворожка допомогла знайти роботу. Я дуже довго шукав роботу,вже декілька років. Ходив на співбесіди,проходив різноманітні курси. І як проклятий оббивав двері роботодавців. У відповідь чув «Ми вам перетелефонуємо». Ці слова не давали жодної надії,бо чув я їх вже десятки разів. І жодного телефонного дзвінка так і не було. Дякуючи Галині я знайшов роботу з хорошою зп. Аж самому не вірилось , вже зараз можу про це розповісти( вже більше року минуло) Дякую дуже і рекомендую


Емілія29.07.2022

Пані Галина робить дієвий заговір на вагітність. Це ми дізналися від наших друзів із Дніпра, які чотири роки тому робили у неї такий загорів і виховують уже другу дитину. У нас із чоловіком було таке ж лихо... Через три місяці після читання заговору над нашими фото я завагітніла. Дякую! 0 (93) 226 19 77 Галина просто робить чудеса!!!


Соломія29.07.2022

Галина спасла мене від відчаю,дипресії і тривожності. Дякуючи її допомозі життя вернулось у звичне русло. Дуже дякую і рекомендую! 0 (93) 226 19 77


Ксюша 01.08.2022

Зверталась до ворожки Галини,допомогла! Рекомендую УСІМ!!!! Жінка відразу побачила проблему,із якою я прийшла. Дала поради та рекомендації,як правильно вчинити. У мене були проблеми із чоловіком ,бо в нас пропав потяг одне до одного. Вона зробили певний ритуал,і все наче рукою зняло. Зараз все гаразд у нас. Дякую пані Галині ,залишаю контакти. 0 (93) 226 19 77


Олена01.08.2022

Зверталась за допомогою до пані Галини це дуже хороша людина і великий спеціаліст у гадані ,дуже точно говорить!!! Мені просто дуже добре після її розмови стало, вона знімає негатив навіть при гаданні. Подальша робота Галини з моєю проблемою перевершила всі мої сподівання і надії. Дякую Вам за допомогу і бажаю всього самого хорошого. Ви просто наше спасіння


Марта02.08.2022

Особисто до Галини я не їздила, зверталася до неї по телефону, але навіть так вона сповна відповіла мені, на всі питання, що мене цікавлять, з приводу роботи, сім'ю, дітей, допомогла знайти відповіді на ці питання, особисто у мене ні на хвилину не виникло сумніву з приводу її дару, особисто я дуже рекомендую цю людину. Дякуючи її порадам і рекомендації у житті все почало ставати на свої місця та налагоджуватись. Якщо комусь потрібна допомога,звертайтесь 0 (93) 226 19 77


Тоня03.08.2022

Мне кажется, что я - человек, который меньше всего верит в гадание и магию. Но так было до того момента, пока мой муж не ушёл к любовнице. А в таком ужасном состоянии женщина, как говорится, способна на все. Вот и я в первый раз в своей жизни обратилась к гадалке. Выбор свой остановила на Галине. На протяжении всей нашей работы во мне оставалась доля недоверия, но всё прошло пару месяцев спустя, когда муж снова вернулся ко мне! Все невозможное - возможно, друзья! Стоит только поверить! Спасибо о


Каріна03.08.2022

Дуже приємна,хороша,чесна та щира людина.Допоможе вам в скрутній ситуаціїї, розібратися в собі і у вашій сім'ї. Обслуговування дуже хороше, ціна доволі низька. На даний момент зараз дуже багато шарлатанів які обманюють і витягають гроші з людей і ще більше заганяють в депресію. РЕКОМЕНДУЮ Галину ! !!!0 (93) 226 19 77


Неля05.08.2022

Галина майстер своєї справи. Дуже вдячна їй за допомогу за поради. Допомогла мені із фінансовими проблемами на роботі. На мене хотіли повісити дуже великі борги і величезні просто суми. Дякуючи Галині все вияснилось і мені вдалось цього уникнути. Це дійсно ЧУДО!!! Щиро вдячна і всім кому потрібна допомога рекомендую від душі!!!!! 0 (93) 226 19 77


Наташа09.08.2022

Дорогая Галина! Огромное спасибо Вам за всё! Все случилось именно так, как вы и говорили. Восхищена вашим даром! И буду советовать Вас родным и близким! 0 (93) 226 19 77


Вероніка10.08.2022

Зверталась до ворожки Галини не раз. Завжди раджусь з нею у прийнятті важливих рішень. Сприятливі і негативні дні бувають,вона не тільки вкаже, що хорошого варто чекати в новому місяці, але і застереже від необдуманих поступков.Коли сприятливі дні місяця — це найбільш вдалі для моменти, а погані дні в місяці — періоди, коли непогано було б проявити обачність. Тому завжди за порадою йду до неї,Галина вміє чітко все пояснити і порадити. Рекомендую 0 (93) 226 19 77


Елиза12.08.2022

Дуже вдячна Галині за допомогу!!!!! Звертаюсь до неї вже протягом 5ти років. Допомогає у будь-яких ситуаціях. Дуже допомогла мені із проблемами у сім‘ї. Дала поради та провела певні ритуали, які допомогли нам із чоловіком зблизитись і повернути пристрасть у нашу сім‘ю! Щиро вдячна Галині та рекомендую !!!!! Контакти 0 (93) 226 19 77


Кристина15.08.2022

Здравствуйте всем. Хочу оставить свой отзыв о Галине. Она помогла мне вернуть любимого. Отстранить соперницу. Дела наши общие пошли в гору. И никаких страхов и переживаний нет. Пришлось не много подождать, но всё наладилось. Была я у многих гадалок но всё было без результатно. Обращайтесь +79687322721


Арина17.08.2022

Не гадалка, не ведьма, не колдунья-чародейка, а просто человек, который помогает людям в трудных жизненных ситуациях. Если хотите, обращайтесь 0 (93) 226 19 77 - (зовут ее Галина). Лучше пишите на вацап или вайбер. Мне помогла вернуть гулену, образумился. Спасибо!!!


Лиза19.08.2022

Добрый вечер, хочу оставить свой отзыв о гадалке Майе Юрьевней она мне помогла вернуть мужчину которого я очень люблю! ОНА и гадает и делает привороты, возвращает вторую половинку. Я очень ей благодарна. Советую её кому нужна помощь!!!! +7 964 532-08-59


Катя24.08.2022

Обратилась к очень хорошей женщине, целительнице Галине по поводу пропажи очень ценной вещи, после чего я стала очень болеть, сама грешила на близкого человека, Галина не только сказала, что это не тот человек, а сказала кто взял, и что сделали с этой вещью, провела обряд очистки, после чего я стала ощущать улучшение в здоровье. Всем советую ясновидящу Галину +79687322721


Анна20.09.2022

Хочу рассказать о гадалке из моей жизни. Зовут ее Галина.Я была у нее на приеме,очень ей довольна. Она потомственная предсказательница и она наладит любовные отношения, поможет в развитии бизнеса,может поставить защиту, снимает венец Безбрачия расскажет судьбу по фото или таро. Она чудесная женщина.Мне очень помогла в любовных отношениях. Советую всем 0 (93) 226 19 77


Катя18.03.2023

Бывают в жизни такие ситуации, когда очень сложно и тяжело. Мой муж после 12лет совместной жизни нашел другую женщину. Она его как будто околдовала! Я просто не понимала, что делать я очень люблю мужа и отдавать его никому не хочу! По совету подруги я обратилась к Наталье Михайловней . Это просто Очень хороший человек! Я в шоке!! Мне помогли, через 40 дней муж позвонил САМ!!! Хотя до этого не выходил на связь и не брал трубку, когда я ему звонила. Кому нужна РЕАЛЬНАЯ ПОМОЩЬ, рекомендую Наталью М


АНАСТАСИЯ02.04.2024

Не раз встречала хорошие отзывы о Захаре. Не решалась обратиться, но потом поняла, что зря. Дело было так. Вообще, я обращалась ко многим гадалкам когда ушёл первый муж с которым прожили не один год - только потратилась много, но без толку. Смирилась. Время прошло и встретила очень хорошего человека, с которым после прожили вместе тоже долго. Что тут говорить даже к сыну моему относился как к родному. Но, как и в случае с первым мужем любимый внезапно ушёл. Я впала в отчаяние, но хорошо, что наш


Викуся02.04.2024

От меня ушел мой любимый мне человек,(грубость, неприятные слова, нападки)это было на протяжении года, я как могла так и сохраняла эти отношения. Но не вышло....Унижалась,просилась -нечего.Боль эту что я пережила тогда ,врагу не пожелаешь.... Решила обратиться к в высшим силам...Варя мне очень помогла....Чудеснейшая женщина....видит на сквозь.Как в душу смотрит...помогла мне вернуть мне любого ,быстрей чем я думала...Пишу вспоминаю и слезы наварачиваються...Сейчас я счастлива ,меня любят,ценят.