Поточний № 4 (1431)

29.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Віртуальне знайомство закінчилось розбійним нападом: поліцейські Дніпра затримали групу зловмисників


01.11.2023

Для реалізації злочину підозрювані винайняли квартиру
та організували побачення 31-річного потерпілого
з «неповнолітньою».
Познайомившись в мережі інтернет, чоловік приїхав у гості до нової знайомої. Під час їхньої зустрічі до квартири увірвались двоє зловмисників в масках та бронежилетах. Нападники повалили чоловіка на підлогу та побили його. Погрожуючи пістолетом, вимагали від чоловіка зізнатись у стосунках з нібито неповнолітньою. Потім забрали у нього телефон і гроші та втекли.
Поліцейські відділення поліції № 2 спільно з оперативниками Дніпровського районного управління поліції за участі працівників кримінального аналізу ДРУП викрили всіх учасників розбійного нападу. Ними виявились 21-річна жінка і двоє чоловіків віком 18 та 25 років. Правоохоронці вилучили у підозрюваних речові докази, які підтверджують причетність до злочину.
29 жовтня слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. 30 жовтня суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі.
Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Дніпровського РУП.