Поточний № 4 (1431)

24.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Як впливає золото і срібло на здоров'я?


29.12.2011

1. Срібні прикраси не рекомендовано носити гіпертонікам, їм краще підійде золото, воно має сильну тонізуючу дію і знижує тиск. З цієї ж причини воно показане людям, що страждають на серцеві недуги, і з відчутним занепадом сил.
2. Золото допомагає людям з порушеннями роботи шлунково-кишкового тракту, наприклад, при виразковій хворобі шлунку або захворюваннях дванадцятипалої кишки.
3. Якщо у жінки виникають проблеми із серцем, або органи дихання сигналізують про неблагополуччя, варто носити намисто, але воно повинне доходити до рівня грудної клітки.
4. Якщо виникають проблеми зі щитовидною залозою, то можна носити тісне намисто з бурштину. А срібна оправа ще збільшить силу дії каменя на щитовидку.
5. Срібло, у тому числі і вироби зі срібла, покращують імунне поле людини. У прямому розумінні срібло вбиває бактерії, палички, віруси, оберігаючи наш організм від інфекцій. Якщо срібло при контакті зі шкірою темніє, це може говорити про шкірні захворювання, говорять учені.
6. Також є твердження, що сережки помітно покращують роботу головного мозку, розвивається пам`ять, але це в тому випадку, якщо сережки закріплені в нижній частині вуха, а сережки у верхній частині вушної раковини, у свою чергу, допомагають позбавитися грижі.
7. Срібло варто носити при дратівливості і головних болях, оскільки воно, на думку учених, заспокоює, золото ж, навпаки, – тонізує.
8. Золото має теплову дію і тому більше підходить панянкам бальзаківського віку, срібло несе в собі охолоджуючий ефект і більше підійде юним персонам. Говорять, що якщо потримати срібло в роті, воно угамує спрагу. Тільки помийте свої кільця перед експериментами.