Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

«Ювілейний» на вершині якості


25.04.2013

М’ясокомбінат «Ювілейний» - одне         з найпотужніших переробних підприємств харчової промисловості України

А починалося все з малого. В приміщенні колишнього консервного цеху радгоспу «Нижньодніпровський» в 1996 році розпочав функціонувати невеличкий завод по переробці м’ясопродуктів. Хоча від багатьох споріднених тодішніх підприємств разюче відрізнявся новим імпортним обладнанням, на якому можна було виготовляти більш якісну продукцію. Продукція з торговою маркою «Ювілейний» відразу сподобалася споживачам Дніпропетровщини. Однак з року в рік обсяги виробництва й асортименту нарощувались, і сьогодні м’ясокомбінат відправляє товар по всій території України і в її столицю Київ. Це десятки найменувань виробів ТМ «Самобранка» (варені ковбаси, сосиски, сардельки, варено-копчені, напівкопчені, сирокопчені ковбаси, шинки, балики і багато-багато іншого); ТМ «Тавро» - добірне свіже та охолоджене м’ясо свинини, птиці, яловичини.
…Сьогодні на м’ясокомбінаті «Ювілейний» 900 працюючих. Виробництво нарощується, а якість продукції поліпшується. Свідчення - визнання і високі нагороди «За кращу продукцію», «Кращий виробник регіону», «За задоволення потреб громадян», «Улюблена м’ясна марка», подяка від Прем’єр-міністра України, а також премія вищої якості.
Характерно, що підприємство, працюючи в замкнутому циклі від забою до готової продукції, приймає і переробляє виключно вітчизняну сировину. Причому ніколи тут не буває черг зі здачею тварин. Все відшліфовано до дрібниць.
Майже кожного року тут щось з’являється нове на виробництві. От минулого року став до ладу суперсучасний цех сирокопчених та сиров’ялених ковбас, які користуються неабияким попитом. В перспективі розширення забійного цеху, а це свідчення про подальше нарощування потужностей.
Комбінат успішно вирішує й ряд соціальних проблем як для членів свого колективу, так і для селищної ради, на чиїй території знаходиться. А ще виступає генеральним спонсором дитячого футбольного клубу «Ювілейний».
В ці дні в колективу своєрідні «жнива», адже попереду тривалі травневі свята. Тож від керівництва «Ювілейного» і всього колективу найщиріші поздоровлення споживачам з наступаючими святами і, звісно, смачного апетиту як за вашим столом, так і на лоні природи!