Поточний № 4 (1431)

19.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

З Криму вже мігрують найбільш далекоглядні щури РФ


22.03.2023

Президент Володимир Зеленський у своєму зверненні наголосив, що з окупованого Криму «почали мігрувати найбільш далекоглядні щури Росії».
«Ми прийдемо до такого ж результату і в інших активних діях. У героїчній битві за Донбас, у якій неминуче домінуватиме український прапор. У подальшому протистоянні на півдні, яке відновить нормальне українське життя в Приазовʼї. У поверненні нашого Криму, звідки вже почалася міграція найбільш далекоглядних щурів держави-терориста. 
Наша впевненість у перемозі України, наше бачення вільного майбутнього для нашої держави, український героїзм, який вразив світ, – усе це народилося саме там... У містах-героях української півночі, українського сходу, українського півдня.
У містах героїв, чий характер ані на секунду не підкорився окупанту навіть тоді, коли окупант прийшов до їхніх домівок».
Зокрема, Зеленський нагадав, що саме 21 березня відзначається річниця перших переможних битв – в цей день минулого року завершилась битва за Мощун Київської області, яка стала першим кроком України до перемоги у війні.