Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Заявка на золото


27.03.2014

У нинішньому сезоні «Дніпро» матиме усі шанси спробувати поборотися за історичне для себе золото чемпіонату України. У суботу, 22 березня, підопічні Хунде Рамоса перший крок вже зробили, обігравши на виїзді донецький «Шахтар» з рахунком 2:0. Нині «Дніпро» від «Шахтаря» відділяє лише три очки.
Тепер щодо гри. «Дніпро» з перших хвилини вибудував гру таким чином, що бразильської переваги гірників у центрі поля не було помітно. Швидкий пас, гра флангами і тотальний пресинг, з бразильцями так в чемпіонаті України не грали давненько.
Незважаючи на деяку перевагу у володінні м’ячем нервували більше господарі. В одному з моментів Срна впав на газон після дотику від Коноплянки і вимахував руками поки не випросив картку для Євгена. Але наприкінці першого тайму настала розплата і для Срни, і для Шахтаря. Після стандарту від Ротаня Федецький випередив захисників і головою підрізав м`яч у ворота П’ятова.
У другому таймі «Дніпро» не збавляв темпу гри і це змусило Мірча Луческу задуматися. Вихід на поле Ілсіньйо, Бернарда та Едуардо нічого не змінив на полі. «Дніпро» грав краще, розумніше і більше хотів виграти. Непоганий шанс відігратися був в Ілсіньйо, але той не використав вихід сам на сам з воротарем «Дніпра», пробивши повз ворота.
На 83-й хвилині уболівальники «Шахтаря» почали залишати трибуни стадіону. Після прострілу у штрафну Стрінича та помилки захисту донеччан Матуес легко переграв П’ятова - 0:2, повідомляє «Чемпіон» (champion.com.ua).

Результати інших матчів 22 туру:
«Чорноморець» – «Таврія» 0:0
«Динамо» – «Металург» З. 4:0
«Зоря – «Металург» Д. 0:4
«Волинь» – «Ворскла» 0:0
«Говерла» – «Карпати» 1:0