Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Зі святом, хлібодари!


15.11.2012

Шановні аграрії!
Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!
Я переконаний, що це – одне з найважливіших свят України! Це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо нашої країни, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!
Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян.
Сільське господарство – одна з основних галузей економіки, що дає змогу забезпечити стабільність та впевненість у майбутньому держави. Саме в аграрній галузі формується вагома частка валового внутрішнього продукту. Наш агросектор спроможний гарантувати продовольчу безпеку держави та,забезпечити значний потенціал економічного зростання і зайняти одну з провідних позицій на світових ринках. Вже сьогодні Україна – одна з перших на світовому зерновому ринку, ринку олії та олійних культур.
Ми усвідомлюємо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.
У цей день щиро дякую Вам за віддану любов до української землі. Бажаю втілення в життя Ваших планів, задумів та сподівань на благо розквіту України та піднесення добробуту українців.
Хай ваші ниви обходять стороною природні стихії, а урожаї будуть щедрими. Міцного здоров’я Вам та вашим родинам, щастя та злагоди в кожну домівку!

Микола Присяжнюк, міністр аграрної політики та продовольства України.

Шановні працівники сільського господарства!
Щиро вітаємо вас з професійним святом!
Дніпропетровщина - житниця України. Кластер сільського господарства визначено одним із пріоритетних в рамках Комплексної стратегії розвитку регіону, яка є дорожньої картою впровадження в області Програми реформ нашого Президента Віктора Федоровича Януковича.
Обласна влада надає системну підтримку щодо впровадження сучасних технологій та передових методів господарювання на селі. Для цього застосовуються кращі світові практики, залучаються провідні експерти й науковці. Завдяки такому підходу збільшуються врожаї, досягаються високі показники у тваринництві, зростає площа зрошуваних земель, динамічно розвивається садівництво.
Дніпропетровська область впевнено займає провідні позиції в країні з виробництва зерна, м’яса, екологічно чистих натуральних продуктів харчування, високоякісного насіння. В регіоні потужно розвивається молочарський кооперативний рух, мережа молочних ферм сімейного типу. В сільське господарство регіону приходять великі інвестиції.
Дякуємо вам за сумлінну та наполегливу працю. Бажаємо, щоб ваші трудові досягнення примножувалися та щедро колосилися ниви! Успіхів Вам у роботі на благо Дніпропетровщини і всієї України!

З повагою голова облдержадміністрації Олександр ВІЛКУЛ, голова обласної ради Євген УДОД.