Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Золоті яйця японського перепела


15.08.2013

Шановна редакціє «Сільських новин»!
Хотіла б більше дізнатись про золоті яйця японських перепелів. Чула, що вони дуже корисні для здоров’я. Але не знаю, які хвороби вони лікують, як, коли і скільки їх пити, як використовується шкарлупа, скільки потрібно перепелиного білка і як зробити ін’єкцію?
Любов Малюк,
сел. Дніпровське, Верхньодніпровський район, Дніпропетровська обл.

НАЙДАВНІШИЙ китайський вчений Лі Ши Ушен ще триста років тому вказував на лікувальні властивості перепелиних яєць. Японські вчені підтвердили думку китайського медика. Все це завдяки високому вмісту вітамінів, мінеральних речовин і незамінних амінокислот. На відміну від курячих, перепелині яйця не викликають алергії, а навпаки пригнічують її. Лікує алергію спеціальний білок - овомокцид, який використовується для виробництва протиалергічних препаратів. Амінокислота тирозин незамінна в косметиці і підтримує здоровий колір обличчя. Зіпсованих перепелиних яєць в природі не буває, тому що в них міститься цінна амінокислота лізоцим, що перешкоджає розвитку мікрофлори. Лізоцим здатний руйнувати оболонку бактеріальних клітин, що негативно впливає на ракову пухлину. Яйця перепелів не мають холестерину, вони очищують кров, нормалізують кров’яний тиск, підвищують гемоглобін, інтенсивно виводять радіонукліди з організму. Вони особливо корисні дітям для поліпшення розвитку як фізичного, так і розумового. Дитина, що з’їдає за день два перепелині яйця, має кращу пам’ять, міцну нервову систему, гострий зір, краще розвивається і менше хворіє. Адже недарма японські школярі перед заняттями з’їдають по два перепелиних яйця.
Перепелиними яйцями також лікують хвороби серця, печінки, нирок, шлунка, щитовидної залози, анемію, нервову систему. А ще - цукровий діабет, туберкульоз, бронхіальну астму, вегето-судинну дистонію. Яйця перепела розчиняють і виводять каміння з нирок, печінки, жовчного міхура. Хороші результати дають вони при лікуванні безпліддя, епілепсії, алергічних захворювань і всіляких екзем. Насичують передміхурову залозу вітамінами, мінеральними речовинами, амінокислотами, що викликає сильне підвищення статевої потенції, уповільнює швидке сім’явиверження у чоловіків. Вживання перепелиних яєць має великий лікувальний ефект при лікуванні аденоми простати. Також перепелині яйця покращують самопочуття жінки в період вагітності, при токсикозі, насичують організм вітамінами, амінокислотами, мікроелементами в післяпологовий період, тим самим збільшують кількість молока у матерів, що годують груддю.
Яйця перепелів не схильні до сальмонельозу та інших властивих курячим захворюваннням, що дозволяє вживати їх у сирому вигляді. Добре відновлюють організм післяопераційного періоду, інфаркту.
Яйця приймаються всередину в сирому вигляді натще вранці за 30 хвилин до їжі. Діти від одного року до трьох років - одне яйце, від трьох до восьми років - два, від восьми до дванадцяти років - три, від дванадцяти до вісімнадцяти років - чотири, від вісімнадцяти до п’ятдесяти - п’ять, від п’ятдесяти і старше - чотири яйця.
На основі сировини перепелиних яєць готується мазь «Універсал». Вона лікує молочницю, ерозію шийки матки, запалення яєчників, кісту, фіброму, геморой. При прийомі всередину мазь очищає кров, бронхи, печінку, хороші результати дає при лікуванні нирок, закрепів, екземи, псоріазу. Лікує також трофічні виразки, гангрени, опіки, чиряки.
Зі шкаралупи перепелиних яєць виробляється кальцій. Чим вище концентрація кальцію в сироватці, тим більше у хворого шансів одужати. Розлад кальцієвого обміну супроводжується недокрів’ям, бронхіальною астмою, застудою, алергією, герпесом на губах, зниженням опірності дії радіації, інфекційними захворюваннями. У жінок до цього додається бєлі, слабкість родових переймів, атонія мускулатури матки. Особливо відчувається нестача кальцію при вагітності. Скільки жінок позбулися зубів, виношуючи дитину? Виправити порушення обміну кальцію вдається складно, тому що медичні препарати, що містять кальцій, погано засвоюються. Дослідження медиків показали, що шкаралупа перепелиних яєць, яка складається на 90% з карбонату кальцію, легко засвоюється організмом, і до того ж містить всі необхідні для організму мікроелементи, у тому числі мідь, фтор, сірку, кремній, цинк та інші (всього 27 елементів). Склад яєчної шкаралупи перепелиних яєць стимулює кровотворну функцію кісткового мозку, що особливо корисно для чорнобильців. Шкаралупа перепелиних яєць корисна маленьким дітям, починаючи від року. Адже в їхньому організмі процеси утворення кісткової тканини йдуть найінтенсивніше і вимагають постійного надходження кальцію. У дітей і дорослих застосування скорлупотерапіі застосовують при ламкості нігтів і волосся, кровотечі з ясен, при запорах, дратівливості, безсонні, астмі, кропивниці, безплідді. Шкарлупа сприяє швидкому зрощенню кісток при переломах. Профілактично двічі на рік, скорлупотерапія корисна для дорослих з метою попередження захворювань хребта, карієсу зубів, поліартритів, облисіння, артеріального тиску, остеохондрозу у літніх, а також при всіх видах екзем. Яєчна шкаралупа - прекрасний засіб для виведення з організму радіонуклідів, вона перешкоджає накопиченню в кістковому мозку Стронцію-90 в зоні зараження Чорнобилем. Вживати по 2-6 г з ранкової обідньою їжею залежно від віку.
Кальцій зі шкаралупи перепелиних яєць можна отримати самому. У каструлю з холодною водою, висипаємо шкаралупу і кип'ятимо 5 хвилин. Зливаємо воду, обполіскуємо. Зновму заливаємо водою і кип’ятимо ще 5 хвилин - зливаємо воду, обполіскуємо і заливаємо яблучним оцтом на 24 години. Оцет зливаємо, обполіскуємо шкаралупу і сушимо так, щоб на неї не потрапляли сонячні промені. Взимку добре сушити на батареї. Перемелюємо в порошок у кавомолці, бажано два рази (другий раз підтискати пружину).
Ін’єкції з перепелиних яєць є найсильнішим імуностимулятором. У газетах чимало писалося про ін'єкції з цих яєць. Деякі автори повідомляли, що зробили вісім ін’єкцій, і всі хвороби пройшли. Мабуть, це перебільшення. Не потрібно забувати, що можливі ускладнення. Так що ці ін'єкції таять багато невідомого. Як підібрати потрібну дозу? Через скільки днів робити уколи? Які перерви потрібні? Яка кількість ін’єкцій необхідна? Все це повинно бути індивідуально, а не так як пишуть: «П’ять кубиків, вісім ін’єкцій, і ви вже здорові!». Адже організми у всіх різні ... Одному допомагає, іншому ні, а третьому і шкоди завдати може. Найголовніше, які будуть побічні дії, ніхто не знає. Адже зцілення на 90% без погіршень бути не може.
У квітні 2001 року робили уколи за методом Капустіна перепелиними яйцями. Добровольців було 24. Уколи почали робити з 5 кубиків, але незабаром дійшли висновку, що зробили велику помилку (починати слід було з 2,5 кубиків і поступово збільшувати, а також обов’язково враховувати захворювання, спостерігаючи за реакцією організму. У деяких піднімалася температура, з’явився головний біль і сонливість. Місце уколу опухало, червоніло вже після першого уколу. Але деякі до третього уколу почувалися добре (тільки після третього введення місце уколу стало підпухати). На сьомому уколі у однієї жінки піднялася висока температура, укол затвердів і почався абсцес. Зробили операцію (рана довжиною близько 10 см, глибиною близько 1 см). «Фахівці» припускали, що рана, якщо і заросте, то років через півтора. Хочете - вірте, хочете - ні, але рана зажила на очах рівно за два місяці. Потім перейшли на 2,5 кубика. І якщо у когось з’являлися побічні явища, то укол пропускали, а наступного разу дозу зменшували (і навпаки, тим, хто укол переніс добре, дозу збільшували). Найголовніше в уколах те, що яйце має обов’язково бути із зародком. А ще, якщо ви лікуєтеся цим методом, то знайте, що півник і курочка повинні бути віком від 80 до 160 днів. Яйце, знесене з 22 години до 6 ранку, для ін’єкцій непридатне. Кожні дві доби після ін’єкцій слід збирати сечу. Адже при зціленні відбуватиметься очищення організму, хворий буде втрачати у вазі від двох до чотирьох кг. Були випадки втрати ваги до 20 кг за півроку! Але радіти цьому не слід, тому що піде пісок, слиз, камені. І поки весь цей бруд з вас не вийде, про здоров’я мови бути не може. Всі хронічні хвороби будуть загострюватися, а гострі вщухати. Наприклад кіста, фіброма після ін’єкції на дві доби затихнуть. Зате побічні явища можуть бути різні (болять нирки, відчуваєте озноб, температуру, крутять суглоби, задуха, серцебиття, опухає горло, язик, ясна, болять зуби, гній з очей, носа, вух, пронос, головні болі, різі при сечовипусканні, «стріляє» по хребту, висип на шкірі, потемніння в очах, а у ракових хворих може наступити і шоковий стан).
Щоб зцілити такі хвороби, як аденому простати, фіброму, кісту, зоб, туберкульоз, цукровий діабет, імпотенцію, цироз печінки, водянку, екземи, псоріаз, кісту на нирках, ендартеріїт, запалення яєчників, молочницю, катаракту, епілепсію, водянку яєчника, атерому мошонки, дистрофію міокарда, вам слід буде зробити не вісім ін'єкцій, а - 30-40! Адже такі хвороби лікуються стільки, скільки існують. А якщо після лікування ви будете вести той же спосіб життя, що й до лікування (вживати спиртне, курити, їсти свинину і т.д.), то хвороби до вас повернуться. Для повного зцілення вам слід повністю змінити ваше харчування, а головне - вилікувати душу. Лікування будь-якої хвороби (навіть найтяжчої) завжди починається з лікування душі. Не вилікувавши душу, тіло не вилікувати. Для цього потрібно прийти до Бога, адже всі хвороби - це Божа кара за наші гріхи.

Олександр КОРХ, с. Ковшарівка, Куп‘янський район, Харківська область.