Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Горосокоп для всіх знаків зодіаку


10.11.2022

ОВЕН. У листопаді може виникнути сильне бажання змінити своє життя. Певні події змусять вас пройти трансформацію. У листопаді ви будете дуже чутливі і уважні до оточуючих, відносини набудуть для вас нових граней. 
ТЕЛЕЦЬ. Знадобиться ваше вміння домовлятись з іншими людьми. Близькі чекатимуть вашої допомоги, але й чимало робитимуть і для вас. У вас буде підвищена працездатність. Не допускайте перевтоми та сильних навантажень.
БЛИЗНЮКИ. Доведеться серйозно взятися за роботу. Вам дуже важливо буде відчувати себе корисним, знати, що на вас можна покластися. Уникайте конфліктів із партнером. Є ризик запальних захворювань, бережіть здоров’я!
РАК. Всесвіт допоможе залишатися у безпеці. Можна зайнятися творчою діяльністю. Добре проводити час із дітьми. Ви можете піддаватися раптовим страхам. Приділіть увагу здоров’ю, приймайте вітаміни і їжте повноцінно.
ЛЕВ. Увага буде зосереджена на сімейних справах. Сприятливий період погасити всі наявні конфлікти, проводити більше часу з дітьми. У вас можуть з’явитися нові мрії, можете змінити роботу. Більше часу приділяйте відпочинку.
ДІВА. Ви будете активні у спілкуванні та комунікаціях. У вас з’явиться безліч різних ідей. Діви особливо потребуватимуть комфорту і догляду за здоров’ям. Не забувайте стежити за своїм харчуванням і остерігайтеся перевтоми.
ТЕРЕЗИ. Життя може змусити вас глянути більше у бік духовності та нематеріальних цінностей. Обережно з фінансами - є ризики залізти в борг. Уникайте марнотратства і не робіть імпульсивних покупок. Можливі проблеми зі здоров’ям.
СКОРПІОН. Вам вдасться те, що не вдавалося раніше. У будь-якій суперечці ви зможете відстояти свою точку зору. Місяць обіцяє бути досить благополучним. Не варто брати участь у будь-яких екстремальних видах спорту.
СТРІЛЕЦЬ. Багато Стрільців займуться благодійністю. Намагайтеся не робити поспішних рішень і не змінювати нічого у своєму житті різко. Стережіться захворювань кишківника і дотримуйтесь дієти.
КОЗЕРОГ. Прислухайтеся до внутрішнього голосу, оскільки конкуренти та недоброзичливці можуть активуватися будь-якої миті. Приділіть увагу своєму здоров’ю. Особливо це стосується жовчного міхура, печінки та підшлункової.
ВОДОЛІЙ. У вас з’явиться потреба в самоствердженні. На вас чекає велика кількість зустрічей з людьми, які допоможуть вам просунутися у ваших справах. Дотримуйтесь помірності в їжі і стежте за своєю вагою.
РИБИ. Ви можете по-новому поглянути на світ, поглибити свої знання та піти вчитися. Можливі подорожі чи переїзд за кордон. Не вживайте важку і жирну їжу, постарайтеся зробити пару розвантажувальних днів.