Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Дніпропетровщина передала Миколаївській області 120 тонн продуктів


19.11.2022

Сім фур із Дніпропетровської області доставили на Миколаївщину цукор, макарони, олію, заморожену курятину. Загалом – 120 тонн продуктів. Це допомога мешканцям звільнених від ворога територій.
«Привезли з командою 7 вантажівок з продуктами. Макарони, цукор, олію і багато іншого. Все те, що потрібно людям у звільнених від окупантів містах та селах. Підтримуємо один одного», – зазначив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.
Фури для Миколаївщини завантажували у Дніпрі, Кам’янському, Кривому Розі, Новомосковську, Павлограді.
«Наші військові відбивають у ворога території крок за кроком, кілометр за кілометром, – сказав водій фури із Дніпра Володимир. – Веземо туди людям допомогу. Вони побачать, що про них піклуються, зрадіють».
У вантажівках найнеобхідніше – продукти.
«Отримали продукти харчування і речі першої необхідності. Вони для наших деокупованих територій Снігурівської громади. Там немає електрики, не працюють морозильні камери. Тож ця допомога безмежно важлива», – підкреслив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.
Він додав: продукти від громад Дніпропетровщини спочатку підуть на склад, а вже звідти їх розподілять селами Снігурівщини.
«Маємо допомагати одне одному. І Херсону, і Миколаєву, і Донецьку, і Харкову. Будь-яка область – це наша рідна Україна, неділима», – наголосив водій  із Дніпра Василь Іванович.
Гуманітарну допомогу Дніпропетровщина передала і Херсонській області. У ній – понад 75 тонн продуктів, 15 одиниць комунальної техніки та 5 автобусів.
На знімку: голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко та голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.