Поточний № 6 (1433)

08.09.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Росіяни атакували Дніпро: постраждалих стало більше


03.07.2024

Вранці, 3 липня, росіяни запустили ударні дрони у напрямку Дніпропетровської області. Через деякий час російські війська атакували місто ракетами. Пізніше повідомлялося, що внаслідок ранкової атаки ворога у Дніпрі пошкоджений торговий центр.
Внаслідок комбінованого удару відомо про трьох загиблих і 18 постраждалих, серед яких 14-річна дівчинка. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. Він зауважив, що окупанти продовжують підступні атаки, обстрілюючи Дніпро ракетами і ударними БпЛА. Внаслідок ударів виникли пожежі.
«На жаль, без наслідків не минулося. Троє людей загинули. Попередньо, 18 постраждалих. Серед них – 14-річна дівчинка. Сталося кілька пожеж. Є руйнування. Інформацію уточнюємо», – йдеться у повідомленні.
Пізніше атака російських агресорів дістала і Кривого Рогу, де пролунав вибух. Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.
О 12-ій годині дня міський голова Дніпра Борис Філатов розповів, що вже відомо про 4 загиблих і 27 постраждалих.
«У двох школах вибиті вікна, постраждали 3 дитячі садочки − також вибиті вікна. У дитячу лікарню у реанімацію прилетів уламок у вікно − без постраждалих. Фактично знищена амбулаторія. Також в ще одній лікарні загорілась будівля архіву», – наголосив Філатов.